هیس! مشاورها فریاد نمیزنند
در این مقاله از سایت، یک مطلب مفصل در مورد مشاوره برندسازی نوشتهام، و در اینجا فقط قصد دارم توضیح مختصری در این رابطه ارائه دهم. نمیخواهم در همین ابتدا، وقت شما را تلف کرده و در مورد مزایا و فوائد استفاده از مشاوره برندسازی در تهران توضیح دهم، زیرا تجربه کاری من نشان داده تا زمانی که خود کارفرما به این درجه از نیاز و فهم نرسد که کسب و کارش نیازمند مشاوره برندسازی است، هرقدر هم که در مورد فوائد مشاوره برندسازی توضیح دهید، بازهم اثرگذار نیست و به جایی نمیرسید.
معمولاً کسانی که به سراغ مشاوره برندسازی میآیند که در گذشته بازار پر رونقی داشته و امروز به خاطر افزایش میزان رقابت، با مشکلات متعددی رو به رو شدهاند (مختصر شده این جمله این است که سرشان به سنگ خورده). ضمناً اگر شما وارد این صفحه شده و این مطلب را میخوانید، حتماً از کلید واژه «مشاوره برندسازی یا مشاوره برندسازی در تهران » در گوگل استفاده نمودهاید، پس نتیچه میگیریم حتماً به این نتیجه رسیدهاید که باید از خدمات مشاوره برندسازی در شهر تهران استفاده کنید.
این نکته را نیز باید متذکر شوم که مطالب زیر به هیچ عنوان دانش تخصصی شما در حوزه برندسازی را افزایش نمیدهد زیرا هدف این نوشته پاسخ به این سوال است که:
«اگر ما بخواهیم پروژه برندسازی را اجرا کرده و در این راستا از یک مشاور برندسازی استفاده نماییم، چگونه میتوانیم احتمال موفقیت پروژهمان را افزایش دهیم؟»
چه کسی سوراخ دعا را جا به جا کرد؟؟؟
یکی از داستانهایی که بارها در فضای مجازی خواندهایم، بخشی از داستان «آلیس در سرزمین عجایب» نوشته «لوئیس کارول» است که اینگونه بیان شده است:

آلیس: “لطفاً به من بگو باید از کدام راه بروم؟”
گربه: “بستگی به این دارد که میخواهی از کدام راه بروی؟”
آلیس: “خیلی برایم مهم نیست کجا بروم”
گربه: “پس مهم نیست از کدام راه بروی”
میدانم بارها این قسمت از داستان را خواندهاید، من هم در اینجا قصد داستان گویی ندارم تنها میخواهم آخرین حرفم را همین ابتدا بگویم، فرض کنید امروز آخرین روز همکاری شما با مشاور برند است و پروژه برندسازی به بهترین شکل ممکن صورت گرفته است. حال سوال من این است که امروز، چه تغییری در سازمان شما رخ داده است؟
- آیا فروش محصولات شما افزایش یافته است؟
- آیا شهرت برند شما افزایش یافته است؟
- آیا اعتبار برند شما افزایش یافته است؟
- آیا …
اگر نمیتوانید دستاورد پروژه برندسازی خود را معین کنید، به نظرم مهم نیست با چه مشاوری قصد همکاری دارید. حتی میتوانید سوال بالا را برعکس نیز مطرح کنید، فرض کنید امروز آخرین روز همکاری شما با مشاور برندسازی است و پروژه برندسازی شما شکست خورده است. حالا سوال این است که شما چگونه متوجه شدید که پروژه شکست خورده و مشاور، کار خود را درست انجام نداده است؟؟؟ پروژه شما شکست خورده و میخواهید بر سر مشاور فریاد بزنید، از خود بپرسید هنگام فریاد زدن، میخواهم چه دلایلی را برای شکست پروژه بیان کنم؟؟؟ تجربه من در این چند سال این است که معمولاً همکاری با کارفرمایانی که انتظارات مشخص و معینی از برندسازی خود دارند، موفقیت بیشتری به همراه داشته است، حتی پروژههایی که از بودجه قابل توجهی برخوردار نبودهاند. کارفرمایی که سوراخ دعا را گم کرده باشد، هیچگاه دعایش مستجاب نمیشود.